Nyheter

 • Vi gleder oss over en åpen barnehage igjen!

  Vi har vært spente på å åpne barnehagen igjen, og vi har gledet oss masse!! Det føltes litt som på bildet på åpningsdagen. Vi er nå mye ute og vi må nå finne på nye måter å være ute på. Vi har blant annet laget steder hvor barna kan hvile med tak over hodet. I båten, stabburet, bålhuset og tomtebua bruker vi nå tepper og lager oss hyggelige lesekroker. I skogen henger det nå hengekøyer under "tak" og det ble godt tatt imot av barna. Vi ser frem til fortsettelsen og alt vi kan lære av dette, samtidig som vi skaper en trygg og god barnehagehverdag for alle.

  27.04.2020 18.35
 • Karneval og feststemning 14. februar!

  Fredag 14. februar var det Karneval i barnehagen! Nystua hentet avdelingene med sang og musikk. Dansen fortsatte på Nystua der vi rista løs til sambatoner. Barna viste frem kostymene sine til applaus fra oss andre. Vi sang karnevalssanger før vi til slutt så på karnevalsfeiring i Portveien 2 fra 1984:) Avdelingene gikk så hvert til sitt med en overraskelse.

  25.02.2020 11.21
 • Åpen dag i barnehagen fredag 7. februar klokken 9:30

  Fredag 7. februar kl. 9:30 er det Åpen dag i barnehagen vår. Da er foreldre og barn som er nysgjerrig og vurderer å søke plass, velkommen til å komme å se på lokaler, hage og ta en liten prat med meg. Vi går i samla flokk, derav tidspunktet 9:30. VELKOMMEN!

  28.01.2020 13.34
 • Vi har kjøpt oss Lavvo!

  Vi har kjøpt oss tidenes julegave og venter nå på at den skal komme til barnehagen. Det er mest sannsynlig levering av delene til Lavvoen neste uke 15. januar kl. 11. På leveringsdagen trenger vi hjelp av sterke mennesker da delene skal fraktes inn i skogen til plassen vi har fått lov til å gjøre til vår egen. Vi håper flere av dere har mulighet til å hjelpe oss:) Si gjerne ifra på avdeling. Vi gleder oss sånn til å ta den i bruk!

  10.01.2020 10.57
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Utviklingsområder

Barnehagen har følgende 2 utviklingsområder for våren 2020; "Digital kompetanse" og "Prosjektarbeid".