• Vi bygger hytte i hagen!

Eller rettere sagt, Ivar snekkeren vår, bygger hytte i hagen. Dere har kanskje sett plattingen vi har hatt mellom trærne nede i hagen? Den var starten på en tiltenkt trehytte. Og nå skal den endelig bli bygget med hjelp av en dyktig snekker. Vi er veldig spente på hvordan dette blir, men har trua på at den vil gi oss mange muligheter for fin lek, hvile og dagdrømming, skygge og en enda mer spennende hage.

08.04.2021 22.46
  • Vi er åpne første dag i rødt!

Vi er stolte av å tilby barn og foreldre et godt tilbud allerede første dag i rødt i vår barnehage. Det er en løsningsorientert gjeng som har snudd stein i løpet av helgen for å klare å få til dette. Nå blir det spennende å så hvor lenge vi blir i rødt. Og mens vi ser etter det gult lys i horisonten skal vi benytte oss av de muligheter rødt skaper for oss.

25.01.2021 12.44
  • Fiskedagen er endelig tilbake!

Vi har i mange år arrangert Fiskedag i barnehagen. I vår ble den avlyst pga korona. Torsdag forrige uke tok vi Fiskedagen tilbake og det med stor iver og begeistring!

27.10.2020 22.51
  • Vi har kjøpt oss Lavvo!

Vi har kjøpt oss tidenes julegave og venter nå på at den skal komme til barnehagen. Det er mest sannsynlig levering av delene til Lavvoen neste uke 15. januar kl. 11. På leveringsdagen trenger vi hjelp av sterke mennesker da delene skal fraktes inn i skogen til plassen vi har fått lov til å gjøre til vår egen. Vi håper flere av dere har mulighet til å hjelpe oss:) Si gjerne ifra på avdeling. Vi gleder oss sånn til å ta den i bruk!

10.01.2020 10.57
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Utviklingsområder

Barnehagen har følgende 2 utviklingsområder for våren 2020; "Digital kompetanse" og "Prosjektarbeid".